Testimonials

Testimonials

Medewerkers vertellen

Profielfoto van Ray den Hartog

Ray den Hartog

Technisch applicatiebeheerder

"Hoe complexer het probleem hoe groter de uitdaging. Dit maakt mijn werk leuk en uitdagend, elke dag is anders."

Als technisch applicatiebeheerder in het team applicatie- en systeembeheer, werk ik met diverse software leveranciers met hun applicaties, waaronder Centric. Centric speelt een belangrijke rol in onze technische infrastructuur. Als technisch applicatiebeheerder onderhoud ik alle technische koppelingen waaronder die met de basisregistratie persoonsgegevens en het inlichtingenbureau. Daarnaast voer ik updates uit en zorg ik dat alle systemen goed op elkaar zijn en blijven afgestemd.

Hiervoor werk ik veel samen met de andere applicatie beheerders en met de functioneel beheerders van de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden. In Bergeijk werk ik ook samen met alle gebruikers van de betreffende applicatie en met de collega's binnen het eigen team.

Het werk past goed bij mij omdat ik van nature heel oplossingsgericht ben en me graag ergens in vastbijt. Hoe complexer het probleem hoe groter de uitdaging. Dit maakt mijn werk leuk en uitdagend, elke dag is anders. Mijn takenpakket is breed en dat zorgt voor veel afwisseling. Extra voldoening en energie haal ik uit het helpen van collega's.

Waar ben je trots op?

Dat ik de kans heb gekregen om een eigen omgeving te creëren uit de Centric portfolio. Toen ik de overstap maakte naar deze rol was er nog geen structuur zoals we die nu hebben. Ik heb intern alle wensen en behoeften in kaart gebracht en op basis daarvan een voorstel gedaan voor een nieuwe inrichting van de omgeving. Deze heb ik vervolgens mogen bouwen en het werkt nog steeds optimaal voor onze hele organisatie.

Een fijne organisatie om bij te werken

Voor mij werkt het goed om helderheid te hebben en om te weten waar ik aan toe ben. Dit ervaar ik op een hele prettige manier in mijn rol en in mijn team. Daarnaast wordt er veel ruimte geboden voor ontwikkeling. Als je laat zien dat je gedreven bent dan is er veel mogelijk. En heel belangrijk: je kan hier helemaal jezelf zijn. Je mag zeggen wat je denkt en we gaan op een open en respectvolle manier met elkaar om.

Als je na het lezen van dit stuk overweegt om deel uit te maken van ons team, twijfel dan niet! Jij maakt met jouw kennis en talent het verschil voor onze organisatie. Die vrijheid en dat vertrouwen krijg je. Bij ons mag je helemaal jezelf zijn en je krijgt de kans om in jezelf te investeren want het is nooit te laat om iets te leren.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Bekijk ook de vacatures in de regio op Werken in Zuidoost-Brabant of meld je aan voor een job alert en ontvang vacatures per e-mail!

Bekijk alle vacatures in de regioopen_in_new