Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Samen deskundig

Samen elkaars talenten en kennis inzetten om de gemeenten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen op onze vakgebieden. Zo kunnen de gemeenten hun burgers, inwoners en andere partijen nog beter van dienst zijn. Doordat we samen alle disciplines in huis hebben, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In een ontspannen sfeer kunnen we deze ontwikkelingen vertalen naar veilige en correcte dienstverlening voor onze organisaties.

Onze organisatie

Bij Samenwerking Kempengemeenten werken ongeveer 200 betrokken en behulpzame collega's in een open en informele sfeer met elkaar samen. Er is altijd tijd voor een praatje en collega's zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar. Ook bieden we veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze teams zijn verdeeld over de afdelingen maatschappelijke dienstverlening (MD), Shared Service Center (SSC) en vergunning, toezicht en handhaving (VTH). Samen werken we vanuit locaties Bergeijk, Bladel en Eersel.

Wat doen wij?

Samenwerking Kempengemeenten is in juni 2010 opgericht en voert belangrijke taken uit voor de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Oirschot, op het gebied van ICT, maatschappelijke dienstverlening en vergunningen, toezicht en handhaving (VTH).

Door onze kennis en krachten te bundelen, kunnen wij gemeenten voorzien van meer expertise en op die manier een betere dienstverlening bieden. Onze teams bestaan uit meerdere specialisten die gezamenlijk aan doelstellingen werken, zodat gemeenten minder kwetsbaar worden.

Ons werk is uitdagend omdat je niet verbonden bent aan één gemeente, maar aan maar liefst vijf gemeenten. Dit zorgt voor veel afwisseling en complexiteit. Daarnaast krijg je bij ons veel vrijheid en vertrouwen om je werk uit te voeren, waarbij je kan bouwen op de expertise in je team. Naast de kennis van je collega's waar je op kan rekenen, is er veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Samenwerking Kempengemeenten

Logo van gemeente Bergeijk
Logo van gemeente Bladel
Logo van gemeente Eersel
Logo van gemeente Kempengem
Logo van gemeente Oirschot
Logo van gemeente Reusel

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Bekijk ook de vacatures in de regio op Werken in Zuidoost-Brabant of meld je aan voor een job alert en ontvang vacatures per e-mail!

Bekijk alle vacatures in de regioopen_in_new