Kom jij ons team versterken?
Bekijk onze vacatures

Werken bij Samenwerking Kempengemeenten

Op zoek naar een uitdaging die bij jou past?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je jouw kennis en talent kunt inzetten om gemeenten te ontzorgen op het gebied van Maatschappelijke Dienstverlening, Vergunning, Toezicht en Handhaving en ondersteund door een Shared Service Center? Dan is werken bij Samenwerking Kempengemeenten dé perfecte uitdaging voor jou!

Je bent van harte welkom om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze organisatie onder het genot van een kopje koffie of thee. Maak een afspraak via ons contactformulier en wij nemen contact op met je.

Naar de contactpagina

Vier collega's zij in overleg.

Samen Deskundig

Als dienstverlenende organisatie streven wij naar de beste oplossing voor elk vraagstuk. Bij ons krijg je veel vrijheid en het vertrouwen om de kwaliteit van onze organisatie en de aangesloten organisaties naar een hoger niveau te tillen. Jij hebt de regie over jouw werk en eigen ontwikkeling, en je werkt samen met betrokken en behulpzame collega's in een open en informele sfeer. Door onze krachten te bundelen zijn we samen deskundig.

Meer over ons
Twee collega's kijken naar een post-it op een raam.

Wij dagen jou uit

Werken bij onze organisatie is uitdagend omdat je niet verbonden bent aan één organisatie, maar aan verschillende dienst afnemende organisaties. Dit zorgt voor veel afwisseling, complexiteit en uitdaging. Daarnaast bieden we jou veel vrijheid en vertrouwen om je werk uit te voeren en is er veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bekijk onze vacatures
Een man kijkt lachend naar een vrouw op de voorgrond.

Samenwerking Kempengemeenten

Wil je meer weten over onze organisatie of op een laagdrempelige manier kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact op met je.

Naar de contactpagina
Zes collega's zitten in een ruime vergaderzaal en kijken naar een presentatie.

Maak een jobalert aan

Bekijk hieronder onze (nieuwste) vacatures. Staat jouw droombaan hier niet tussen? Maak dan een jobalert aan via onze regionale vacaturesite. Zo blijf jij automatisch op de hoogte als er een nieuwe vacature beschikbaar komt.

Naar werkeninzuidoostbrabant.nlopen_in_new

Samenwerking Kempengemeenten

Logo van gemeente Bergeijk
Logo van gemeente Bladel
Logo van gemeente Eersel
Logo van gemeente Kempengem
Logo van gemeente Oirschot
Logo van gemeente Reusel

Nieuwste vacatures

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Bekijk ook de vacatures in de regio op Werken in Zuidoost-Brabant of meld je aan voor een job alert en ontvang vacatures per e-mail!

Bekijk alle vacatures in de regioopen_in_new